Справжні ліки від усіх хвороб

Багато років вивчаю і досліджую людські хвороби, а саме причини їх виникнення.
Дуже люблю цю справу! Певний досвід мене з часом переконав, що зовнішній прояв хвороби завжди починається в середині. Крім цього, в середині й основні ліки.

Поки що, світова медицина не досить гнучка, щодо цього сприйняття. Тому, не об’єднала в собі – зовнішнє з внутрішнім. Але вона нікуди не діниться від цих змін. Є такі зміни, які стануться, незалежно від того, хочемо ми цього, чи не хочемо. Інколи, час – змушує. А коли змушує, суспільство та світ отримує, м’якокажучи, не досить приємні наслідки.
Якщо на перехресті доріг зупинитись і втратити увагу та рівновагу, хтось в когось в’їде.
Враховуючи це, треба їхати, уважно дивитися на всі знаки, які нам показує життєвий шлях.

Якщо люди хочуть не хворіти, а бути здоровими, щоб хвороби в світі пішли на спад, чи більшість з них взагалі зникла – важливо, найголовніше, вчитись брате за це ВЛАСНУ відповідальність.

Сучасна людина (переважна більшість) звикла про це не парити голову, не аналізувати причини.

Коли людина пішла шляхом, який її завів у хворобу, так само вона має всі можливості, щоб піти іншим, який її виведе із хвороби, якщо захоче.

Наприклад, я увійшов в річку – відповідальність моя, а не річки. Чи не так? Якщо вихожу з річки, також відповідальність моя, а не когось/чогось там на березі.

У всього є вхід та вихід, а також процес поміж ними. За ВХІД, за ПРОЦЕС, за ВИХІД, людина має вчитися нести відповідальність. Ось тут і справжні ліки знайдуться.

З часом люди повністю переклали свою відповідальність на медицину, а вона і підлаштувалась.
З одного боку, класична медицина все робить правильно, а з іншого, хвороб в світі не стає менше, а навпаки.

Друзі, будуть дуже великі зміни в медицині. Казав про це ще 10 років тому, кажу і зараз.

Маємо бути готові всі до цих змін: і суспільство, і держава, і представники медицини особливо. Нажаль не всі усвідомлять це, не всі інтегруються в нові процеси, бо звикли до старого і звичного.

 

Авторська експертно-аналітична платформа Дениса Левчука «ПРО ПРАВИЛЬНІ СТОСУНКИ МІЖ ЛЮДЬМИ БЕЗ ПАТОЛОГІЇ»