Лише 1% чоловіків та жінок про це знають

Припустимо, що чоловік ставить собі три простих питання: Хто я як чоловік? Навіщо чоловік у цьому світі? Чому та заради чого чоловік має бути з жінкою?
Припустимо, що і жінка також ставить собі ці три простих питання: Хто я як жінка? Навіщо жінка в цьому світі? Чому та заради чого жінка має бути з чоловіком?

Думаю, не всі мають достатньо правильні відповіді на ці питання. Взагалі, скільки людей про це раніше замислювалися й замислюються саме зараз?

Для багатьох чоловіків та жінок ці прості життєві питання виявляться досить складними задачами. Ймовірніше, більшість легко розв’яже математичні задачі, але питання щодо природи життя чоловіків та жінок –   це поза математикою  як і поза логікою.
Когось вони взагалі введуть у ступор. Хтось пройде повз них і не стане замислюватися про це. Певна частина відповість доволі звично на кшталт таких обмежувальних рамок: «щоб гроші заробити», «щоб дітей народити, вивчити та виховати гарними людьми» та інше.
Хочу говорити з Вами про ключове.

На жаль, чоловіки та жінки майже нічого не знають про себе. У зв’язку з цим у багатьох не має єдності, тому що вони мало що знають один про одного. Від того і багато розлучень у суспільстві.

Водночас переважна більшість тих, що не розлучені, живуть у постійних сварках й конфліктах, роздратовані, терплять один одного, що перейшло у патологічну звичку. Багато хто знаходить утіху, розуміння, повагу та задоволення в роботі або у спілкуванні  з друзями, ніж зі своїм чоловіком або жінкою, тому і не поспішають додому. З часом чоловік та жінка стають не цікавими один одному.

Хтось скаже, що на початку стосунки були цікавими, поважали один одного, бігли з роботи додому, багато часу проводили разом, було постійне бажання «хочу тебе» і таке інше. Чому це було та з часом десь поділося? Про це напишу в деталях ще не одну статтю. Бо саме зараз розповім Вам про ключове й пропоную подивитись глибше.

Щоб об’єднати чоловіка та жінку, ми маємо їх спочатку розглянути окремо, детально вивчити. Це як угода, умовно кажучи. Але щоб її підписати заради партнерства, яке має спільну мету, мають бути зазначені окремо СТОРОНИ угоди, тобто чоловік – як сторона з одного боку, а жінка – як сторона з другого боку.
Угода –  це про союз, а союз –  це про єдність. Тому, наприклад, шлюб між чоловіком та жінкою є союзом єдності. Відтак шлюб і має визначення – шлюбний союз.

Через переважно низьку культуру стосунків чоловіків та жінок у суспільстві та відсутність справжньої освіченості в цьому, майже всі починають свої стосунки з протилежною статтю, НЕ знаючи про ту стать. Насправді це так само як підписати угоду, не читаючи її, не ознайомившись детально з її розділами, а потім настають неприємні наслідки. Це так само, коли не знаєш окремі числа, а хочеш їх поєднати між собою, щоб невідоме щось було в результаті. Це все шлях в нікуди, це все шлях до втрат.

У 23 роки, коли вперше одружився, не знав про це, чим сьогодні з Вами ділюсь. Був тоді необізнаний в цьому. За власне незнання та нерозуміння потім мав різного роду болючі наслідки. Інколи, щоб отримати приємне, варто пройти через біль. Головне пройти, бо не всі проходять. Так, були й гарні моменти, але зараз не про це.
До речі, дещо цікаве про моє особисте життя та досвід Ви можете прочитати в рубриці «особисте».

Дякуючи тим болючим наслідкам, здобув дуже цінні знання, які в закладах освіти не надають. Маю таке відчуття впевненості, що в майбутньому держава та заклади освіти до цього прийдуть.

Чоловіка та жінку слід розглядати головними суб’єктами розвитку суспільства та держави в цілому. Чоловік не випадково саме чоловіком народився, а жінка –  жінкою. Коли будемо детально вивчати, а згодом знати всі природні властивості чоловіків та жінок, ми зможемо розуміти їх співмірність або неспівмірність із різними речами, а також їх правильне поєднання (єдність) відповідно до їх природи.

Бажаю вам щастя і до нових зустрічей!

Авторська експертно-аналітична платформа Дениса Левчука «ПРО ПРАВИЛЬНІ СТОСУНКИ МІЖ ЛЮДЬМИ БЕЗ ПАТОЛОГІЇ»