Про головну таємницю шлюбу

Якщо всі чоловіки та жінки знатимуть про цю таємницю шлюбу, розлучень в суспільстві майже не буде.

Якщо припустити, що в майбутньому кількість невдалих шлюбів буде тільки збільшуватися у суспільстві, то відповідно й кількість охочих їх створювати зменшиться. Це може призвести не тільки до руйнації кожної людини як особистості, але й до руйнації багатьох суспільств. На жаль, сучасний світ вже отримав чимало руйнацій та патологій через це. Зараз говорю не про якесь конкретне суспільство, а взагалі.

Річ у тому, що це проблема світового масштабу. Тому і вирішувати її треба всім світом. Статистика розлучень не втішна. Ми маємо всі об’єднатися з певною стратегією розвитку на багато поколінь уперед. Людство тисячоліттями поступово відхилялося від головної таємниці шлюбу та його цінностей, тому для багатьох сучасних поколінь шлюб став закритим на замок.

Тобто багато хто в шлюбі, але мало хто в ньому щасливий: жінка не задоволена чоловіком, а чоловік не задоволений жінкою. А коли чоловік з жінкою стають батьками, то більшість із них через деякий час стають незадоволені й своєю дитиною/дітьми, мають системно до них якісь претензії, і так по колу.

Дійсно, багато хто заміж виходить та одружується, але шлюб тільки надписом отримують у «свідоцтво про шлюб», а самого ключа доступу в шлюб не мають.

Більшість чоловіків та жінок не роблять висновків із минулих помилок у стосунках, тому це замкнуте коло продовжується. Щоб відкрити таємний код шлюбу, треба зрозуміти навіщо Вам його ключі та заради чого Ви його будете відкривати. Якщо люди не усвідомлюють це, не мають правильних відповідей на ці питання, тоді вони приречені на нещастя та руйнацію у начебто шлюбі.

Чому роблю акцент на «начебто» ?

Тому що більшість людей перебуває в ілюзії шлюбу. У справжньому шлюбі немає незадоволених один одним.

Справжній шлюб – це коли чоловік та жінка завжди відчувають задоволення один від одного.

Справжній шлюб не розлучається. У справжньому ПРАВИЛЬНО побудованому шлюбі немає ультиматумів, самовеличі, зрад та нещиростей, емоційних та будь-яких фізичних насильств. Щоб до цього прийти, треба виправляти минулі помилки та вміти визнавати й теперішні, які також вчасно виправляти, постійно розвиватися в цьому напрямку, мати внутрішню готовність до шлюбу.

Справжній шлюб – це замок на все життя, в якому таємниця подружжя чоловіка і жінки закривається Небесним ключем. Несправжній шлюб, удаваний, він же нечесний, Небесами не торкається, тому і щастя в ньому не набувається.

Про Небесний ключ, про замок до справжнього шлюбу, а також де його придбати та про його дорогу ціну ми ще поговоримо.

Залишаймося разом, тому що далі буде ще цікавіше!

Між тим, кому цікаво більше дізнатися хто я й заради чого створив цей аналітичний ресурс, тоді  заходьте у розділ «про мене» та «про платформу».

Бажаю Вам щастя!

Авторська експертно-аналітична платформа Дениса Левчука «ПРО ПРАВИЛЬНІ СТОСУНКИ МІЖ ЛЮДЬМИ БЕЗ ПАТОЛОГІЇ»