Навіщо Україні переговори з рашистами, коли росія розвалюється, росії кінець?

Вітаю Вас, дорогі Українці та всі громадяни світу, хто любить Україну! Можливо, хтось з тих «миролюбів» прочитають пораду від мене – українця. Не тільки ж їм радити чи їх українці просили? Головне, щоб всі люди добра світу не сприймали їх пропаганду та заклики до припинення вогню, переговорів та миру.

Постійно хтось там в світі пропонує йти Україні на якісь переговори з росією, щоб завершити цю війну. Цю ідею намагаються просувавати через певне коло «своїх» парламентарів, державних й різного роду суспільних діячів, експертів, ЗМІ та симпатиків російської пропаганди в світі. На жаль, це московитське павутиння пролізло із боліт до чималої кількості держав світу та їх парламентів.

Окрім того, їхні люди продерлися на керівні посади і в такі колись достатньо поважні міжнародні інституції, як ООН, ФІФА, МОК, МАГАТЕ та інші. Звідти тепер їх не можуть вигнати, прикриваючи своє безсилля та слабкість в цьому, начебто, невідповідністю до правил тих структур, що це суперечить якимось процедурам та протоколам.

Багато писаних правил не є правильними, тому варто розуміти, коли діяти по НЕПИСАНИМ, де панує природнє право та божественні правила, сила розуму та світло душі. Пропрацювали мізки, зруйнували душі, заохотили  та вмотивували певну частину відомих  людей, розуміючи, що ті в свою чергу можуть впливати на широкі кола громадськості, формують потрібну їм думку й розуміння, прихильність до їх злочинного світогляду. Створили партнерський бізнес з громадянами інших держав, щоб впливати на економіки тих держав та на стабільність їхніх ринків, розхитувати їх, якщо їм треба.

Світогляду, який століттями поневолює різні народи, затягуючи їх у свій «великий и нерушимый союз»?

Світогляду, який намагається поневолити навіть тих, хто має власну державу, незалежно від того, на якому континенті світу вона розташована?

Світогляду, який  різноманітними маніпуляціями через, начебто, «дружбу», «союзництво», «партнерство», «культуру», «спорт», «любов», «релігію» також через гру на почуттях провини та страхів у інших держав та їх громадян частково поневолив і їх?

Світогляду, який використав ресурси природи (газ, нафта, вугілля, алмази), щоб інші держави та їхні міста повністю ввести в залежність від них, а згодом їх цинічно шантажувати ними?

Світогляду, який хоче підкорити собі весь світ та поглинути його собою, а всіх, хто йому не підкориться, знищувати?

Світогляду, який  не тільки сьогодні, а ще з давніх давен почав привласнювати собі нашу Київську Русь, красти минуле Великого Київського князівства. Тобто, історію українського народу, вигадуючи з себе якогось «старшого брата», в той час, коли з фінським етносом землі «моксель», а пізніше московським князівством у Київської Русі не було жодних зв’язків.

До речі, московське князівство було засноване ханом Менгу-Тімуром тільки в 1277 році, а Київська Русь уже існувала більше 300 років.

Нехай всі, хто  радять Україні завершити війну, спочатку прочитають історію України,  перестануть слухати брехню та читати божевільну російську пропаганду, а також поцікавляться,  що до кінця XV ст. не існувало ніякої російської держави, а була земля моксель та її народ, племена якого прозвали себе  «московитами», «великоросами» з кінця XIII до початку XVIII ст.. Між тим, московське князівство входило в склад Золотої Орди – держави Чинґізидів.

Будь ласка, перестаньте сприймати їхнє божевілля, щоб самим не збожеволіти.

Світогляду, який століттями в різні способи знищував українську державність, нашу мову й культуру, українську ідентичність та українців?

Світогляду, який  століттями генетично ненавидів українців, бажав, готував та йшов до сьогоднішньої війни, щоб зараз підкорити нескорених українців та помститися їм за всі минулі непокори вигаданому «старшому брату»?

Світогляду, який свідомо вбиває, морить голодом, розстрілює, катує, ґвалтує, викрадає цивільних людей українців: дітей, жінок, чоловіків? Захоплює наші території, знищує повністю села, цілі міста. Бомбардує Церкви, пологові будинки, заклади освіти, пам’ятки та заклади культури, спортивні стадіони та майданчики, аграрне середовище та її сільськогосподарську продукцію, об’єкти енергетики та водозабезпечення, бізнес, та інше.

То скажіть мені, будь ласка, ті, хто радять Україні йти на якийсь там мир з російськими злодіями, припинити вогонь та вести якісь перемовини –

Заради чого???

Щоб вони перепочили, набралися сил, а потім далі нас продовжували знищувати? Невже, хтось думає, що українці такі дурні, що ціною знищення українців та України підуть на мир або на якісь там переговори?

Мир з ким???

З самим антихристом та його сатанинською терористичною державою-пеклом?

Невже хтось в пеклі думає знайти насіння, яке проросте?

Чи той їхній світогляд, який я розписав вище, він що – про світло, любов, добро та людяність???

Ви розумієте, що підкладати таке поняття, як «будь-яка війна рано чи пізно закінчується переговорами і миром» не зовсім доречно в нашій ситуації. Із досвіду минулих війн – можливо, але  в нашому випадку, це не війна, а геноцид, як намагання повного знищення українського народу та його держави методом тероризму. Розумієте? Це різне.

Якщо хтось цього правильно не розуміє, то ще є час зрозуміти.

Якщо хтось це добре розуміє і не причетний фізично, але в думках з цим російським злодійством погоджується або може допомогти  Україні, але не допомагає, тоді такі люди, або їхні держави, самі стають вбивцями.

Зрозумійте нарешті «порадники», а також ті, хто годує себе рашистською пропагандою, що, який народ – така і влада, або навпаки, яка влада – такий і народ. Один одного варті та віддзеркалюють, адже один одного обрали, тому і колективну відповідальність несуть ВСІ росіяни за свою тиранію.

Якщо б рашистам їх історики розповідали правду, а не приховували їх справжнє історичне походження, що ТИРАНІЗМ, насправді – це їх національна ідентичність й модель поведінки, яка  їм поклоніннями переходила через генетичну пам’ять у спадок до сьогодення від їхніх напівдиких предків-початківців земель «моксель», про що нагадую вище.

Тому і не випадково, що в сучасній пекло-державі, тиранія – це провідна, патологічно-насильницька модель поведінки та виховання дітей з дитинства. Тобто, таке собі «виховання» суспільства на почуттях страху, провини та агресії. Іншої моделі там не існує, тому переконувати рашистів  в протилежному світогляді – це марно витрачати свій час та сили. Раби не зрозуміють розмови про Небесне.

Ця їхня національна тиранія має свою ієрархічність.  Головний тиран зверху, який всіма іншими тиранами керує на низах, що розташовані посередині та знизу. Таким ТИРАНІЧНИМ чином, рашисти вели і ведуть себе зі всім світом, як з ними подібним чином вели себе  їх батьки та предки – били  їх чимось, принижували, погрожували та лякали, звинувачували, постійно чогось позбавляли за погану поведінку і таке інше.

«Сила» і «розум» рашистів – це страждання інших від них, зверхність над іншими, тому їм постійно потрібно когось звинуватити, налякати, збрехати, змусити, щось забрати, чимось заволодіти, а хто не підкориться, тоді прибрати/вбити. Такий в них світогляд та філософія життя, від чого вони отримують задоволення. Тобто, не людське задоволення, а спотрворене, хворе, сатаничне. Розумієте?

Цей диявольський монстр зростав цілими століттями, поколіннями, час від часу мутував, приховуючи своє справжнє обличчя під іншими. Він, начебто, створював різні союзи та партнерства, щоб одного разу вибухнути. Весь світ наче сліпим тоді став, тому що дозволив тому злу пустити коріння по всьому світу.

Ця жахлива звірюка, коли дивишся на неї, і образ людини має, і в Церкву ходить з хрестиком на грудях та біля Святих святинь стоїть. Вона все створила, як у людей, і навіть власну «церкву» створила, щоб всіх постійно спокушати та вводити в оману, досягаючи своєї мети.

Ви розумієте, проти кого Україна повстала і за що бореться?

Ви розумієте ризики кінця України, а згодом і КІНЦЯ Світу, тобто нашого і Вашого кінця також, якщо домовлятися з сатаною?

Якось взагалі важко уявити «домовлятися з сатаною», у якого завжди єдина мета – знищувати та руйнувати все, правда?

Тоді перестаньте нам пропонувати цей злочин проти себе, якщо Ви не друг сатани та не його глашатай.

Пропоную «порадникам» уявити, що в Ваш дім прийшла зграя вбивць, мета яких Вас знищити і весь будинок. Ви будете захищатись і просити про допомогу друзів чи домовлятися з вбивцями?

 Як завершиться ця війна?

Знаю, що точно не переговорами з сатаною, а перемогою над ним та розпадом його царства, про що я одразу сказав рідним та близьким ще 24 лютого 2022 року, коли росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, щоб їх трішки заспокоїти.

Ні, це не прогноз і не якесь там екстрасенсорне передбачення, а про існуючі причинно-наслідкові фактичні речі (видимі й невидимі), які я зібрав, дослідив в минулому ще до 24 лютого 2022 року, тому можу розуміти й очевидні майбутні наслідки подій.

В аналітичних справах мені допомагає один улюблений принцип, коли уважно вивчаю минуле світу, держави чи людини та інше, тоді легко зрозуміти, що його/її чекає в майбутньому.

Знаю, що росія зможе обрати кращий з цих трьох варіантів сценаріїв свого розпаду, як в казочках буде:

  • Карета перетвориться в тикву;
  • Навіть не баба залишиться із коритом, а корито залишиться без баби;
  • Іванушки знайдуть яйце кащея, а в ньому голку і знищать її.

Ця імперія зла буде роздерта, як ганчірка, своєю ж собакою. Їхні люди будуть згодом вити та стогнати по всьому світу. Від їхньої, наче «держави», як їм здається, залишиться маленький шматок, який буде просто існувати, замість жити. Нафта та газ і всі природні ресурси, які розташовані на їх територіях, будуть не їм належати. Ні, в них їх ніхто не забере. Це справедливо перейде до інших держав, НОРМАЛЬНИХ ГОСПОДАРІВ, які вміють тим всім ПРАВИЛЬНО, по-доброму володіти та користуватися, а не шантажувати світ. Вони всі там ще не уявляють, яке лихо їх всіх чекає за те, що захотіли знищити українців. Це так, якщо коротко.

Хто за мною уважно слідкував в минулих соцмережах з 2015 по 2020 рік, можуть пригадати, про яке світле та щасливе майбутнє України я писав і казав тим, хто хотіли це чути, а також попереджав про майбутні важкі виклики та події у світі. Дещо цікаве про майбутнє України пишу в цій статті, прочитайте.

Вистоїмо і переможемо диявола та його сатанинський світогляд!

Процес розпаду росії почався з того часу, коли московія почала привласнювати собі Київську Русь. Просто з 24 лютого 2022 року вони вийшли на фінішну пряму спринтарського забігу, на якій швидкість розпаду тільки посилюється. Раби, вори, вбивці, терористи і ґвалтівники не розуміють суть “НЕ ВКРАДИ” та “НЕ ВБИЙ”.

Захотіли Україну вони, сміливий і вільний народ підкорити і знищити. Раби прийшли вільних підкорити 😂😂😂. За це і за всі гріхи своїх предків і розваляться в пеклі і таке у них буде, що гірше ніж з Содомом і Гоморрою було. Ще побачать росіяни, як Господь всіх їх карати буде. І це вже почалось і буде ще більше. Інопланетяни вирішили зробити не кінец світу, а кінец росії.

І ще додам всім нам – громадянам вільного світу та демократичним державам!

Друзі, не допустіть, щоб російські жінки вагітніли від чоловіків-громадян ваших держав. Не змішуйте їх кров зі своєю, якщо не хочете з часом мати великі проблеми та хочете убезпечити ваших нащадків від лиха через те. Нехай вони зі своїми московитами, хто в них залишаться, думають про те, як ту брудну кров очистити та змити з себе за власні гріхи перед всіма вбитими і закатованими українцями, а також минулими поколіннями Українців, теперішніми і майбутніми та перед всім світом. Особливо, нехай подумають ті МАТКИ, які привели зі свого лона на цей світ  НЕ дітей, як їм здається, а ДИЯВОЛЕНЯТ.

Справжні діти та люди – не нападають на людей та їхні держави, не ґвалтують їх та не вбивають.

Друзі! Прошу Вас, будь ласка, не допустіть, щоб  біглі московити  вільно жили та пересувались у Ваших державах, адже вони у вас,  якщо почнуть плодитися, можуть з часом розвинути та пустити зло коріння свого світогляду, занапастять Ваших громадян та економіку, спровокують різні конфлікти в суспільстві, а деякі увійдуть до ваших парламентів під виглядом «праведників» та «добродіїв», щоб згодом мати владу над Вами.

Не створюйте з ними і ніякого бізнесу, адже на їхніх брудних та гріховних грошах – кров та страждання не лише українців, а також інших народів. Тобто, не змішуйте свою, умовно кажучи, воду з їхньою, бо вода має пам’ять, яка несвідомо передається, щоб  потім не починались від того різні проблеми, нещастя та біди. Воно Вам потрібно?

Сподіваюсь, що цю статтю також прочитають і такі громадяни іноземних держав, яким навіюють російську пропаганду, що, начебто, Україна винна в тому, що в їхніх державах ціни полізли вгору або не треба допомагати Україні.

Пам’ятайте, що швидко допомагаючи Україні грошима, зброєю та іншими ресурсами, Ви убезпечуєте себе та Вашу державу від поглинання росією та її шантажу. Ви обираєте світогляд «добра та свободи» замість тиранії. Ви за правду та її розповсюдження по всьому світу, яка допомагає всім нам перемогти антихриста та його сатанинську орду, мета яких – збільшувати зло по світу, Ви за існування Світу та добра, а не за його знищення. Ви згодні?

Слава Україні!

Слава Героям!

Слава Єдності всіх громадян та Держав Добра!

Вічна та світла пам’ять всім  вбитим нашим героям та загиблим громадянам України, які боролись за Україну в різні часи!

Авторська експертно-аналітична платформа Дениса Левчука «ПРО ПРАВИЛЬНІ СТОСУНКИ МІЖ ЛЮДЬМИ БЕЗ ПАТОЛОГІЇ»