Небезпечна пропаганда сучасного вчення

Чимало сучасних діячів – новаторів та вчених, намагаються навчити сьогоднішні покоління новому, відкидаючи стародавню пам’ять. Пам’ять ще  Того вчення, її початок, коріння. У когось мета пам’ять образити? Навіщо? Це ж може спричинити велику шкоду не тільки цим людям, але й суспільству. Це вже спровокувало та провокує небезпечні реакції багатьох людей в суспільстві, для яких «минуле – не є сучасним». Тому багато до кого ця тоненька пропаганда міцно приклеїлася.

Хто не враховує своє коріння, тоді він від кого? Невже від гілляки його походження? Якщо ми когось не бачили за своє життя, то це не означає, що їх не існувало.

Насправді більшість з нас минуле, як і світ сприймають та пропускають лише через мозок (умом), логікою. Коли мова йде про минуле, або про якесь вчення, настанову з минулого, умом це одразу блокується.  Ум не сприймає філософію та кольори життя.

Ум аналізує та порівнює лише інформацію та робить це приблизно так:

Якщо старець і юнак – значить, юнак сучасніший, тоді навіщо старця слухати?

Цифра 1 менша ніж цифра 2 – значить, двійка сучасніша, тоді навіщо навчатись в одиниці?

Якщо у Петра три будинки, а у Миколи один – значить, у Петра ліпший ум, тоді навіщо з Миколою про ум говорити?

Є  певні знання (фундамент), які  прийшли до нас з минулого.  Інформація на цьому світі не вічна, як і мозок, ум та людина.

Так, ті певні знання з минулого, але це лише для сприйняття ума. Насправді вони є вічністю, яка  має та тримає на собі ТРИ виміри існування: минуле, сьогодення, майбутнє.  Якщо від цієї природної триєдності відмовитись та не зрозуміти, або щось одне відокремити, то буде великою помилкою, яка вже спричинила відповідні руйнівні наслідки і може їх згодом збільшити. Воно людству треба?

Моя відповідь про те, щоб не відмовитись від кольорових телевізорів й перейти на чорно-білі, а щоб розвивати в нас культуру вічних ЗНАНЬ, які були, є та будуть в моді в усі часи.

Підказки? Вони в минулому та всередині КОЖНОГО з нас, але через звичку жити життя лише УМОМ, більшість не чує про них. Треба витягнути та добре налаштувати антену, щоб був якісний сигнал та зображення.

Авторська експертно-аналітична платформа Дениса Левчука «ПРО ПРАВИЛЬНІ СТОСУНКИ МІЖ ЛЮДЬМИ БЕЗ ПАТОЛОГІЇ»